Tocanita de legume

de nico15 in Mancaruri de legume, 7 Feb 2011 | 5020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 fir de prez
  • ½ ardei portocaliu
  • 2 morcovi
  • ½ ardei verde
  • 1 dovlecel
  • 4 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • pasta de tomate  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume:

Se curata ciupercile de membrana exterioara dupa care se taie lamele cu tot cu piciorus, se curata ceapa si se taie marunt, se spala si curata ardei taindu-se cubulete.

Se pune ulei  intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii si ciupercile.

Trecem la curatarea morcovilor, a cartofilor si a dovlecelului. Se adauga si morcovii taiati rondele precum si cartofii cubulete potrivite si usturoiul iar dovlecelul se va adauga mai catre sfarsit.

Inainte sa o dam la cuptor, adaugam sare si piper si punem foarte putina reductie de acetto balsamico pentru a aduce un pic de dulceata.

Se va adauga apa peste materiile prime si se va da la cuptor la foc potrivit 30 de minute, dupa care se va adauga si dovlecelul. Dupa alte 10 minute se va adauga si pasta de tomate, introducandu-se pentru alte 10-15 minute la cuptor.

Se pot adauga si cateva feliute de sunculita si ii va da un gust de afumat, doar de voi depinde.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:00

buna buna

nico15 1

08.02.2011, 20:54

Draga Onesta esti deosebita m-ai facut sa rad, acum bune rau legumele dar o bucatica de carne merge???? una micaaaa.
Nico

adry88 1

27.05.2011, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume aromate cu sos de ghimbir si rosii